وبلاگ کتابخانه عمومی امام خمینی(ره) بهارستان

توضیحاتی درباره کتابخانه و نیز نحوه خدمات رسانی آن

باسلام ... ورود شما را به وبلاگ کتابخانه عمومی امام خمینی(ره) بهارستان خوش آمد میگویم ... برای مشاهده کامل مطالب از آرشیو مطالب وبلاگ استفاده کنید.

 

سربند یا حسین

دیروز مادرم

 

پیشانی مرا

با «یا حسین» بست

یک دفعه بغض من

با دسته های اشک

در کوچه ها شکست

وقت اذان ظهر

من سجده می روم

بر خاک کربلا

این یا حسین سبز

کرده ست سربلند

پیشانی مرا

[ یک شنبه 18 مهر 1395برچسب:,

] [ 8:22 ] [ کتابدار ]

[ ]

روز جهانی کودک گرامی باد 

 

کودکی و آرزوهای قشنگ

 

کوچک‌اند، اما آرزوهای بزرگ دارند، اگر از ما که ادعای بزرگی داریم بپرسید چه آرزویی دارید،

بی‌شک آرزوی برگشتن به روزهای و بی‌غل و غش کودکی‌مان را داریم

 

 

تاریخ روز جهانی کودک , تاریخ روز جهانی کودک 95 , تاریخ روز جهانی کودک در ایران , پیامک روز جهانی کودک 95 , تاریخ روز جهانی کودک در سال 95

[ یک شنبه 18 مهر 1395برچسب:,

] [ 7:51 ] [ کتابدار ]

[ ]

 

 

 

عناوین روزهای دهه اول محرم

 

 

 

از روز دوم ماه محرم تا روز دهم آن در سال ۶۱ هجری حوادث سهمگینی رخ می‌دهد که تاریخ نظیر آن را سراغ ندارد.

 

از هنگامی که ماه محرم شروع می‌شود، حال و هوای شیعیان و دوستداران حسینی دگرگون می‌شود، لباس عزا بر تن می‌کنند و فریاد «واحسیناه» طنین انداز است، مرسوم است که هر روز از دهه اول محرم را به یک نام مزین کنند، مداحان و نوحه خوانان اباعبدالله برای اینکه یاد حماسه بزرگ عاشورا را زنده بدارند، در هر روز نام یکی از اسوه‌های سرزمین نینوا را بر زبان جاری می‌کنند که به این شرح است:

روز اول: مسلم بن عقیل علیه‌السلام

روز دوم: ورود کاروان به کربلا
روز سوم: حضرت رقیه علیهاالسلام
روز چهارم: حضرت حر و اصحاب علیهم‌السلام، طفلان زینب علیهماالسلام
روز پنجم: اصحاب و عبدالله بن الحسن علیهم‌السلام
روز ششم: حضرت قاسم بن الحسن علیه‌السلام
روز هفتم: روضه عطش، علی‌اصغر علیه‌السلام
روز هشتم: حضرت علی‌اکبر علیه‌السلام
روز نهم: روز تاسوعا، حضرت ابوالفضل العباس علیه‌السلام
روز دهم: روز عاشورا، حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام، حضرت زینب علیهاالسلام و شام غریبان
روز یازدهم: حرکت کاروان از کربلا
روز دوازدهم: ورود کاروان به کوفه
روز سیزدهم: مصائب حضرت امام سجاد علیه‌السلام و زینب کبری علیهاالسلام در کوفه و مسیر شام

 

 

 

[ سه شنبه 13 مهر 1395برچسب:,

] [ 14:42 ] [ کتابدار ]

[ ]

 

 

7گام برای بازسازی زندگی

 

گاهی اوقات احساس می‌کنم زندگی‌ام آن طور که دلم می‌خواهد پیش نمی‌رود. میان آنچه می‌خواهم باشم و آنچه هستم تفاوت وجود دارد. همیشه در انتظار معجزه‌ای هستم که اوضاع و شرایط، زندگی‌ام را تغییر دهد. از درجا زدن خسته‌ام و می‌خواهم زندگی‌ام را بهبود دهم ولی چگونه؟!

این شرایط نشان دهنده آن است که زندگی شما نیاز به تغییر دارد. تغییر به شما کمک می‌کند به جایی که می‌خواهید برسید. بعضی افراد فکر می‌کنند که دیگران می‌توانند آن‌ها را تغییر دهند اما متاسفانه یا خوشبختانه این زندگی شماست و هیچ کسی نمی‌تواند در آن تغییر ایجاد کند مگر خود شما. در ادامه برخی از راهکار‌ها برای ایجاد تغییردر زندگی ارائه می‌شود:

۱ - افکار و باور‌هایتان را تغییر دهید. ما بر اساس افکار و باور‌هایمان رفتار می‌کنیم. فردی که باور دارد باهوش نیست و از عهده کاری برنمی آید،‌‌ همان گونه رفتار می‌کند. اگر می‌خواهید زندگی خود را متحول کنید باور‌ها و افکار غیر منطقی خود را به چالش بکشید. سود و زیان این افکار را برای خود مشخص کنید. به نظر شما عاقلانه است که به باورهایی بچسبید که مانع شما در رسیدن به اهدافتان می‌شود؟ انتخاب با شماست.

۲ - اولویت‌هایتان را در زندگی مشخص کنید. از خود بپرسید ارزشمند‌ترین چیزهایی که در زندگیتان وجود دارد چیست؟ برای خود مشخص کنید به چه اهدافی می‌خواهید برسید و چرا این اهداف را انتخاب کرده‌اید. ویکتور فرانکل می‌گوید: «کسی که چرایی در زندگی دارد با هر چگونگی خواهد ساخت.» زمانی که بدانید چرا چنین اهدافی را انتخاب کرده‌اید دلیل تراشی‌ها و بهانه جویی‌هایی که شما را از رسیدن به اهدافتان باز می‌دارد، دیگر برای شما معنایی ندارد.

۳ - برای رسیدن به اهدافتان راه‌های متعددی را در نظر بگیرید. به جای انتخاب راه‌های آسان، کوتاه و همیشگی، تلاش بیشتری به کار بگیرید و چند روش را مد نظر قرار دهید تا حق انتخاب بیشتری داشته باشید.

۴ - عادت‌های منفی خود را اصلاح کنید. عادت‌های منفی مانند خجالتی بودن، عصبانیت، پرخوری و... که سلامت جسمانی و روانی شما را به خطر می‌اندازد، تغییر دهیدو در ‌‌نهایت رفتار مناسبی را به جای عادت‌های مخرب انتخاب کنید. برای مثال فردی که پرخاشگر است. می‌تواند رفتارهای مناسبی مانند شنیدن سخنان دیگران، ابراز وجود، تنش زدایی و... را جایگزین عصبانیت کند.

۵ - مهارت‌های جدیدی بیاموزید. اگر می‌خواهید تغییر کنید تنها با آموخته‌ها، اطلاعات و توانایی‌های قبلی نمی‌توانید به اهدافتان برسید. برای این منظور استفاده از کتاب‌های آموزشی و مشورت گرفتن از متخصصان به شما در این زمینه کمک می‌کند.

۶ - مسئولیت زندگیتان را به عهده بگیرید. باید تصمیم بگیرید که خودتان و نه اوضاع و احوال اطرافتان را تغییر دهید. با این روش می‌توانید موثر‌تر عمل کنید. زمانی که مسئولیت زندگیتان را می‌پذیرید آنگاه ناخدای کشتی زندگیتان هستید، تنها شمایید که اهدافتان را انتخاب، برنامه ریزی و به برنامه‌هایتان عمل می‌کنید. خوبی و بدی موجود در زندگی، به طور مستقیم به عملکرد فردی شما بستگی دارد. زمانی که مسئولیت این موارد را پذیرفتید، آن‌گاه می‌توانید انتظار ایجاد تغییرات بزرگی را در زندگی خود داشته باشید.

۷ - مداومت و پشتکار داشته باشید. دکتر صاحبی می‌گوید: «بزرگ‌ترین فاصله در این جهان خاکی فاصله بین دانش و عمل است». از زمانی که برای تغییر، گام عملی برمیدارید وارد فرآیند تغییر شده‌اید. خود را متعهد کنید، هر روز قدمی هر چند کوچک برای رسیدن به تغییرات مورد نظر خود بردارید. گام‌های کوچک بهتر از ایستادن و درجا زدن است. 

[ چهار شنبه 7 مهر 1395برچسب:,

] [ 12:34 ] [ کتابدار ]

[ ]

 

 

molavi-tribute-day

هشتم مهرماه روز بزرگداشت جلال‌الدین محمد بلخی مشهور به مولانا ست .

شاعری ایرانی با شهرت جهانی که آثار و اندیشه‌هایش هنوز چنان که باید و شاید ، در ایران شناخته نشده‌اند .

می توان گفت مولوی به نوعی پیوند دهنده ی ملت هاست چراکه مولوی خود زادهٔ بلخ یا وخش بود در خراسان بزرگ که اکنون بخش‌هایی از آن واقع در افغانستان و تاجیکستان است ، و در زمان تصنیف آثارش همچون مثنوی در قونیه در دیار روم واقع در ترکیهٔ امروزی می‌زیست .

با آنکه آثار مولوی به عموم جهانیان تعلق دارد ، ولی ایرانیان و پارسی زبانان بهرهٔ خود را از او بیشتر می‌دانند ، چرا که آثار او به زبان پارسی سروده شده ، و از محیط فرهنگ ایرانی بیشترین تاثیر را پذیرفته‌ است . داستانهای مثنوی عموما با فرهنگ ایران آن روزگار منطبق بوده‌ است . داستان کبودی زدن قزوینی نمونه‌ای بارز از اینگونه تاثیر فرهنگی ایران بر مثنوی و مولوی است .

 

 

 

 

 

[ چهار شنبه 7 مهر 1395برچسب:,

] [ 12:18 ] [ کتابدار ]

[ ]

[ دو شنبه 5 مهر 1395برچسب:,

] [ 11:44 ] [ کتابدار ]

[ ]

مجله اینترنتی دانستنیها،عکس عاشقانه جدید،اس اماس های عاشقانه